tiistai 23. lokakuuta 2012

Tukka pois ja tulta alle

Aika rientää... Nyt on Hertta neidillä ikää jo 14 viikkoa. Painoa on tähän asti saatu kerrytettyä 5,4 kg. Ruoka maistuu kiitettävästi, mutta tulta on takapuolen alla koko ajan vähintäänkin niin paljon, että eipä siitä energiasta kovin paljoa varastoon jää. Tukkakin lähti taitavan kasvattaja sedän käsissä viikko sitten ja nyt alkoi talviturkin kasvatus. Kotona on jatkuva sirkus koirien ansiosta. Matot on seiniä pitkin ja ihmisten hermot kireällä.. :D Hyvästä yrityksestä olla puuttumatta noiden leikkeihin on jouduttu luopumaan, koska meillä ei sisällä leikkimistä sallita ja nyt se on todenteolla alkanut. Kieltäminen tosin on helpommin sanottu kuin tehty, koska kun toinen lopettaa niin toinen alottaa jne.. Huhu..

Viime viikkoina ollaan Hertan kanssa tehty paljon lenkkejä ilman Vatasta sekä käyty ihmettelemässä keskustan hulinaa ja agilitykisoja. Alkuun huomaamatta tehtiin paljon lenkkejä koko porukalla, jonka vuoksi ensimmäiset lenkit ilman bodyguard Vatasta olikin Hertan mielestä tosi jänniä. Nyt kun lenkkejä on jo monta takana ei keskustan hulinakaan ole enää kovin jännittävää. Meille avattiin sopivasti tänne uusi iso kauppakeskus, joka tuonut keskustaan vielä 10 kertaa enemmän porukkaa kuin aiemmin. Vatasen agilitytreeneissä Hertta on saanut olla maskottina mukana ja sylistä syliin kiertäessään saanut sopivasti tutustua uusiin ihmisiin. :) 

Laatikkotreenit kontakteja varten sujuu jo melko mukavasti. Treenejä on takana nyt viikon verran ja kivasti osaa neiti jo hakea 2on2off asentoon kun seison laatikon vieressä. Hyvältä näyttää! Koitan vain itse olla maltillinen, etten lähde vaikeuttamaan treenejä liian nopeasti. Toistoja ei tehdä kerrallaan kuin max 5-7, jotta neiti jaksaa kunnolla keskittyä. Palkaksi ollaan harjoiteltu leikkimistä narulelulla, joka sujuukin neidiltä ihan luonnostaan. Laatikkotreenien ohessa ollaan treenailtu kontaktialustaa sekä aloiteltu paikallaolo ja perusasento harjoituksia. Kontaktialustalle Hertta osaa hakeutua jo 2-3 metrin päähän. Tassujen käyttö alustaa koskettaessa on huvittavaa, kun neiti niin topakasti ne siihen asettaa.. :D Perusasento on Hertan mielestä todella outo. Se ei voi mitenkään käsittää, että pitäisi olla muka mun sivulla kun aiemmin on aina tehty kaikki niin, että ollaan mun edessä. Nyt olen palkannut siitä, että pysyy paikaan kun menen sen viereen ja nyt neiti on sen jo vähän hiffannut. Kiva huomata kuinka nopeasti pentu oppii. On vain tärkeä muista maltti, koska ikää on vasta niin vähän, että ei tässä hätä ole mihinkään.. :) Pitää nyt nauttia pentuajasta, koska kohta se on iso (vaikka salaa sitä vähän jo toivonkin). 

Loppuun kuvia sirkushuveista. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti