torstai 10. tammikuuta 2013

Vesipedon vauhdissa

Tiistaina oli koirien uintipäivä. Olen jo pitkään pohtinut, koska olisi oikea aika viedä Hertta tutustumaan vesileikkeihin. Nyt tuntui olevan oikea hetki ja ainakin se ensikokeilun perusteella näytti osuneen nappiin! Neiti ei ollut juurikaan kummissaan koko kylpylästä ja sen hälinästä. Olin varannut uittajan, koska vaikka kyse onkin vesikoirasta niin harva sitä suoraan altaaseen hyppää (ja itse kun ei mukaan voi mennä). Neiti sai päälleen ensikerralle pelastusliivit ja hienostihan se siellä porskutti! Vaikka alkuun näyttikin hukkuvalta ankanpoikaselta! :D Kiitokset kuitenkin taitavalle uittajalle, joka varmoinottein ja hermostumatta ohjasi koiraa kun se alkuun oli itse vähän pihalla mihin pitää mennä ja mitä tehdä.. Siellä se tirriäinen porskutteli isompien vesikoirien seurassa puoli tuntia ja lopulta piti jopa keskeyttää uinnit kun ei väsymyksestä johtuen meinannut enää pinnalla pysyä. Halu altaaseen oli kova vaikkakin ihan omalla rohkeudella ei vielä veteen uskaltautunut. Sitten kun etujalat osuivat veteen ja kevysti ohjasi uskaltautui hienosti. Vatanen on tainnut ottaa vesikoirista mallia, koska viihtyi altaassa käskemättä enemmän kuin kuivalla maallaa. Siellä se pörräsi vaikka lelua ei ollut edes vielä keretty heittämään. On se vähän höppänä! :D Ja tietystä liivit päällä, koska tuo tappijalka ei ole uinnin todellisia saloja oikein tajunnut ja ui kynttilänä tikkusuorana ilman niitä... hehe.. Opetuskaan ei ole mennyt perille, jonka vuoksi armahdin hänet ja annoin luvan käyttää lopun elämää liivejä, että saa nauttia vedestä sydämensä kyllyydestä!

Kuvia ei valitettavasti kosteiden olosuhteiden vuoksi saatu, mutta tarkoituksena olisi ottaa uusi uintivuoro parin viikon sisään ja silloin toivotaan hovikuvaajan kerkeävän myös paikalle!

Tänään oltiin taas lähemmäs kaksi tuntia seuran yhteisellä yhteislenkillä. Tosi hyvää sosiaalistamista Hertalle vaikkakin porukkaa on nyt ollu vähäisesti. Saatiinpa hyviä vinkkejä tokoakin varten, joten näitä lähdetään laittamaan käytäntöön. Kerrotaan sen puolen treeneistä kun kerrottavaa on.. :D Nyt projektina on saada paikallaoloon lisää aikaa kun tuo tulipersus ponkaisee ylös tai tarjoaa jotain muuta kolmen sekunnin jälkeen. Harjoittelut jatkuu! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti